assalamualaikum...

welcome to sha era blog.. enjoy urself k.. u all can leave any comment n also follow me ya.. tq..

meh2 klik ni meyh..

Bekas Tapak Kaki dan Tangan Anda

attention to all who visit my blog..!!!

sha era akan berikan award pade followers sha era yg ke setiap 100, (mksudnye yg ke 100,200,300....n seterusnye..) hhuhuhu..pade sape2 yg menang tuhh, nant ley la emelkan name n alamat korg di emel sha era, shasha_1011@yahoo.com.. tq..

be my followers k..

Saturday, December 31, 2011

oh ye..!!

lupe la u ollss...

happy new year 2012..

hope taon ni lebey bek dari taon2 yg lepas..

aminnnnnnnn.....

not in mood..!!

salam u ollss..

mmm.. sha era skarang ni mmg sgt2 la pemalas.. xtaw la ape da merasuk sha era sejak kebelakangan ni.. asyik bad mood jerkk.. adusss..

xmo3.. xsuke cenggini.. nak hepi2 jerkkk.. nak wat camne ek kawan2.. da mcm2 care da sha era wat nak ilangkan tekanan di kepala ni, tp die degil tol, tetap gak xmo ngalah..

mmm.. tolong3.. sgt2 memerlukan sokongan2 daripada anda2 sume.. masalah yang ringan da jadik semakin berat..!!

da xtertanggung da rasenye.. camne ni.. aduiiiiiiiiiiii.. da xleh nak enjoy da skrang.. bole doakan korg2 sume je tuk enjoy..

okeh, i'm not in mood..!! chowww..

Tuesday, April 19, 2011

follower ke 100..!!!

hye korg2.. wah..!!! korg tgk korg tgk.. huhuhu.. sha era punye follower dah mencecah 100 org dah.. hehehe..

seperti yg sha era janjikan.. stiap follower yg ke 100 sha era akan bagi reward kat diorg ni.. saje men bertuahkan korg2 sume ni..

so, pemenangnya sha era dah tau.. iaitu.. eh, cop2.. pemenang akan menerima.. eh2.. mane ley gtaw.. sbb....... pemenang kene la wat satu entry n masukkan pic reward yg sha era kasi.. huhu..

walopon rewardnye xlah seberapa kan.. tp ade la yg sha era nak sumbangkan.. sebagai kenangan bersama member2 alam maya ni.. ;)

harap, pemenang akan suke la ngan reward yg sha era nak kasi nihh.. hehehe.. xsuke xpe, bg je kat sape2 kat umah tu.. huhuhu..

pemenangnya adalah............................. miss fathiah hamim.. so, miss fathiah hamim harap awk suke n enjoy ye ngan reward tu.. hehe.. out dulu.. panjang2 sgt entry mane ade org nak bace.. \o/

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Monday, April 18, 2011

bila kau kata kau sayang..!!

bila kau kata kau sayang..
terus aku tersenyum..
dan lantas ku menjawab..
hmmmmm..
aku juga sayang padamu..

bila kau kata kau rindu..
aku pon rindukanmu..
dan lalu ku jelaskan..
kita.. sudah saling oh jatuh cinta..

kau hadir saat aku memerlukan..
penawar duka lara..
setelah lama hidupku kesepian..
terbalutlah lukaku..
dengan harum cintamu..
terima kasih kuucapkan..

senyumanmu sering ku terbayang..
terlepas rinduku ku bila dengar suaramu..
terasa bagaikan kau ada di sisi..
dimana saja ku berada..

aku pon berdoa pada Tuhan..
semoga cinta kita berpanjangan selamanya..
berkocak nafas di dada..
bila terpandangmu..
janganlah engkau pergi dariku..

click here


sob sob sob.. :(

salam sayang tuk sume.. -sha era-

perfect..!!

cakap pasal perfect.. sume org perfect ke kat dunia ni.. mmm.. (thinking)..

sorry.. i'm not perfect as others.. ade sesetgh org tu die pikir die perfect sgt2 sampai nak rendah2 kan org lain.. hello.. its irritating okay..

as i know, in this world.. no one is perfect.. but.. some people says he/she is perfect.. i think they only shows their perfect things but hide the bad things..

hipocrit right..?? oh My God.. please la.. be urself.. jgn jadi indah khabar dari rupe jerr.. hahahaha.. ape ni.. bukan talam dua muke ke.. huhuhu.. whatever..!!

so guys.. as human, we must controlled ourself.. but there is a limit.. think about it okay.. chiawww..


ahh.. asal nak kene ade pic ni lak.. uhh.. do i cares..

enjoyyy..!!!
salam sayang tuk sume.. -sha era-

Saturday, April 16, 2011

final exam..!!!

hye korg2.. mm.. sedar2 sha era dah pun sem 6, dah 3 taon upenye blaja kat ikip nihh.. mm.. dah nak final dah tuk sem akhir ni.. sha era arap2 sgt la taon ni result jadi segempak cam sem 4 ari tuhh.. huhuhuhu..

sem 5 dah turun cket sbb bermacam2 probs tyme nak final tuhh.. stdy pun xley nak tumpu jerkk.. so, sha era nak tebus balik la tuk sem ni.. eheheehe.. doakan kejayaan sha era yepp.. tq2.. (adeke yg nak tlong doakan ni) lallalala..

pas ni sha era mest rindu korg (dak dbs sem 6) eeee... rase cam xnak berpisah jerkk.. xpela, kite da rancang kan akan jumpe setiap 5 taon.. alaaa.. fb ade kan.. huhuhu.. ape ni sha era.. cakap x sabao nak abes sem, da penat blaja, tp xnak plak berpisah ngan diorg.. haishhhhh..

ni la pic kitorg yg terbaik pada sem ni :


duk melanguk..

wahh.. mam pizza, bess.. thanks RCD..

annual dinner sem ni, enjoy giless..

depan KFC.. tq u allss dpt mam harga murah..


mam ice cream.. tq dafi, coz banje kitorg..


muke sengal sume sbb ayam xsampai lg.. :(


ok la u ollss.. enjoy urself k.. da daa..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Tuesday, March 29, 2011

for my sweetheart..!!!