assalamualaikum...

welcome to sha era blog.. enjoy urself k.. u all can leave any comment n also follow me ya.. tq..

meh2 klik ni meyh..

Bekas Tapak Kaki dan Tangan Anda

attention to all who visit my blog..!!!

sha era akan berikan award pade followers sha era yg ke setiap 100, (mksudnye yg ke 100,200,300....n seterusnye..) hhuhuhu..pade sape2 yg menang tuhh, nant ley la emelkan name n alamat korg di emel sha era, shasha_1011@yahoo.com.. tq..

be my followers k..

Saturday, December 31, 2011

oh ye..!!

lupe la u ollss...

happy new year 2012..

hope taon ni lebey bek dari taon2 yg lepas..

aminnnnnnnn.....

not in mood..!!

salam u ollss..

mmm.. sha era skarang ni mmg sgt2 la pemalas.. xtaw la ape da merasuk sha era sejak kebelakangan ni.. asyik bad mood jerkk.. adusss..

xmo3.. xsuke cenggini.. nak hepi2 jerkkk.. nak wat camne ek kawan2.. da mcm2 care da sha era wat nak ilangkan tekanan di kepala ni, tp die degil tol, tetap gak xmo ngalah..

mmm.. tolong3.. sgt2 memerlukan sokongan2 daripada anda2 sume.. masalah yang ringan da jadik semakin berat..!!

da xtertanggung da rasenye.. camne ni.. aduiiiiiiiiiiii.. da xleh nak enjoy da skrang.. bole doakan korg2 sume je tuk enjoy..

okeh, i'm not in mood..!! chowww..

Tuesday, April 19, 2011

follower ke 100..!!!

hye korg2.. wah..!!! korg tgk korg tgk.. huhuhu.. sha era punye follower dah mencecah 100 org dah.. hehehe..

seperti yg sha era janjikan.. stiap follower yg ke 100 sha era akan bagi reward kat diorg ni.. saje men bertuahkan korg2 sume ni..

so, pemenangnya sha era dah tau.. iaitu.. eh, cop2.. pemenang akan menerima.. eh2.. mane ley gtaw.. sbb....... pemenang kene la wat satu entry n masukkan pic reward yg sha era kasi.. huhu..

walopon rewardnye xlah seberapa kan.. tp ade la yg sha era nak sumbangkan.. sebagai kenangan bersama member2 alam maya ni.. ;)

harap, pemenang akan suke la ngan reward yg sha era nak kasi nihh.. hehehe.. xsuke xpe, bg je kat sape2 kat umah tu.. huhuhu..

pemenangnya adalah............................. miss fathiah hamim.. so, miss fathiah hamim harap awk suke n enjoy ye ngan reward tu.. hehe.. out dulu.. panjang2 sgt entry mane ade org nak bace.. \o/

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Monday, April 18, 2011

bila kau kata kau sayang..!!

bila kau kata kau sayang..
terus aku tersenyum..
dan lantas ku menjawab..
hmmmmm..
aku juga sayang padamu..

bila kau kata kau rindu..
aku pon rindukanmu..
dan lalu ku jelaskan..
kita.. sudah saling oh jatuh cinta..

kau hadir saat aku memerlukan..
penawar duka lara..
setelah lama hidupku kesepian..
terbalutlah lukaku..
dengan harum cintamu..
terima kasih kuucapkan..

senyumanmu sering ku terbayang..
terlepas rinduku ku bila dengar suaramu..
terasa bagaikan kau ada di sisi..
dimana saja ku berada..

aku pon berdoa pada Tuhan..
semoga cinta kita berpanjangan selamanya..
berkocak nafas di dada..
bila terpandangmu..
janganlah engkau pergi dariku..

click here


sob sob sob.. :(

salam sayang tuk sume.. -sha era-

perfect..!!

cakap pasal perfect.. sume org perfect ke kat dunia ni.. mmm.. (thinking)..

sorry.. i'm not perfect as others.. ade sesetgh org tu die pikir die perfect sgt2 sampai nak rendah2 kan org lain.. hello.. its irritating okay..

as i know, in this world.. no one is perfect.. but.. some people says he/she is perfect.. i think they only shows their perfect things but hide the bad things..

hipocrit right..?? oh My God.. please la.. be urself.. jgn jadi indah khabar dari rupe jerr.. hahahaha.. ape ni.. bukan talam dua muke ke.. huhuhu.. whatever..!!

so guys.. as human, we must controlled ourself.. but there is a limit.. think about it okay.. chiawww..


ahh.. asal nak kene ade pic ni lak.. uhh.. do i cares..

enjoyyy..!!!
salam sayang tuk sume.. -sha era-

Saturday, April 16, 2011

final exam..!!!

hye korg2.. mm.. sedar2 sha era dah pun sem 6, dah 3 taon upenye blaja kat ikip nihh.. mm.. dah nak final dah tuk sem akhir ni.. sha era arap2 sgt la taon ni result jadi segempak cam sem 4 ari tuhh.. huhuhuhu..

sem 5 dah turun cket sbb bermacam2 probs tyme nak final tuhh.. stdy pun xley nak tumpu jerkk.. so, sha era nak tebus balik la tuk sem ni.. eheheehe.. doakan kejayaan sha era yepp.. tq2.. (adeke yg nak tlong doakan ni) lallalala..

pas ni sha era mest rindu korg (dak dbs sem 6) eeee... rase cam xnak berpisah jerkk.. xpela, kite da rancang kan akan jumpe setiap 5 taon.. alaaa.. fb ade kan.. huhuhu.. ape ni sha era.. cakap x sabao nak abes sem, da penat blaja, tp xnak plak berpisah ngan diorg.. haishhhhh..

ni la pic kitorg yg terbaik pada sem ni :


duk melanguk..

wahh.. mam pizza, bess.. thanks RCD..

annual dinner sem ni, enjoy giless..

depan KFC.. tq u allss dpt mam harga murah..


mam ice cream.. tq dafi, coz banje kitorg..


muke sengal sume sbb ayam xsampai lg.. :(


ok la u ollss.. enjoy urself k.. da daa..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Tuesday, March 29, 2011

for my sweetheart..!!!

Friday, March 11, 2011

hujan...!!!

hye korg2.. adoyai.. sekarang ni kan asyik hujan jerkk.. dah la tsunami melanda.. n al maklum la sha era ni org pantai timur.. lg la terase akan ke tsunami an tuu.. heheheh..

mmm.. ape2 pon kite kene la berserah pada Tuhan.. Dia amat mengetahui segala-galanya.. salah satu peringatan yg diberi supaya kita mengingati-Nya..

semoga semuanya berada dalam keadaan selamat belaka.. lg2 warganegara Jepun sekarang ni yg sedang berperang ngan tsunami tuhhh..

sha era doakan kite sume baek2 saje ye.. to u olsss.. bnyak2 kan la berdoa supaya negara kite di jauhkan dari malapetaka.. aminnn..

sha era chiaww dulu yerpp.. nak balik umah dah ni.. cuti2 malaysia lagi.. (bukan malaysia pon, cuti2 kolej jer) hehehe.. daaa..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Tuesday, March 8, 2011

sunyi sangat..!!!

hye korg2.. mm... now sha era nak korg dgr luahan hati sha era ni menerusi lagu nihh.. tajuk die 'aku rindu setengah mati'..




enjoy yourself k..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

dah bersawang...!!!

hye korg2.. sorry le dalam berminggu2 ni sha era de bnyak sgt3 probs.. tu yg meninggalkan blog ni tanpe perasaan jerk kannn.. hee.. dun wurry, sha era usha jugak korg nye blog, cume sha era da kepupusan idea nak tulis perrr tuk entry baru sha era nihh.. hheheee..

mmmm... pape pon sha era skarang ngah stress berjuang lam macam perkare dah.. nak pengsan dah ni, bole mati kot bile pkirkan sume probs2 tuhh.. tp sha era kene la meng cool kan diri ni tuk memuaskan rase hati sendiri..

nk wat cane, dah mmg hakikat kot yg sha era kene terime.. ok stop thinking of him..!! now wat je hal sendiri xyah pening2 kan kepale pkirkan si dia.. aiyakkk.. k la u olsss, dcni je sha era ley lepaskan perasaan, sbb sha era nye facebook suda deactivatekan.. :(((((

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Wednesday, February 23, 2011

"AREPNAKBEBEL first giveaway"



hye korg2.. mm.. arini sha era kene la jugak wat ape yg dah di tag oleh rakan alam maya sha era ni iaitu cik niss..

mm.. giveaway ni dah dibuat oleh mr.arepnakbebel.. n syarat2 tuk masuk nye simple yg amatt...

mula2 korg kene wat tajuk entry korg sebagai "AREPNAKBEBEL first giveaway"..
then korg kene la letak banner nihh lam entry korg.. (copy je dari blog si arep ni)
pastu korg polow die, n die pesan xnak polow pon xpe.. wakakak.. (polow la amek aty)
next korg kene link kan entry korg n jugak URL ke entry blog die..
n last sekali korg tag la 3 org rakan2 korg..

ha.. simple kan.. wat je la, xsusa pon, cakap nak adiah.. huhuhu..
sha era nak tag:
cik mimie
cik cahaya
cik aswani
yg penting.. org yg di tag mesti taw okay.. ;)

salam sayang tuk sume.. -sha era-

bercuti lagi...!!!!

hye korg2.. eemmm.. tgk dari tajuk tu kompem2 korg da taw kan sha era nak melalut pasal per.. hahaha.. ape..?? xtaw..!! huhh.. susah2.. ok la sha era gtaw jugak.. hee..

memandangkan sha era xnak la bg sha era nye blog ni bersawang dek sesawang.. hah..?? sesawang..?? ade ke..?? pape jela.. huhu.. so, sha era pun bina la satu entry sebelom mmg kene bg bersawang gakk nihh..

padahal ntah ade yg bace ke x ntah.. kakaka.. syok sendiri.. mm.. who care's.. ade ak kesah.. cakcakcakcakcakcakcak.. ni blog sha era kan..

sha era akan memulakan cuti pada hari ni.. balik umah, then nak balik kampung.. coz ari jumaat nant para2 pemli sha era nak adekan tahlil tuk arwah tok wan sha era ni.. sha era xtaw la plak diorg nak wat tahlil..

sha era dah la wat plan awal2 ngan member2 kolej nak berpiknik pada ari sabtu ni.. adoii.. terpakse la mencancel kan diri.. (sorry ye korg, xdpt nak join) lebey2 lg kepada cik mimie n cik aswani.. korg mmg terbaik wokkk..!!!

mmm.. so sha era xdpt la nak menerewang ke mane2 blog tuk mggu ni ye.. sorry u ollsss.. hee.. ok la sha era pun dah penat menaip ni.. (padahal baru sikit) huhu..

ni ha..!! amek 2 baris pantun dari sha era :
thanks pade sesape yg bace..
sorry pade yg terase..
(*^_^)

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Thursday, February 17, 2011

comelnye berbaju kurung kannn....!!!!

hye korg2.. arini sha era xde ape yg nak di karutkan.. so sha era straigt to d point terus la kann.. sha era sebenarnye dah di tag oleh member alam maya sha era ni, iaitu cik serabai.. mmm.. kontes ni sebenarnye dibuat oleh cik siti khadijah.. kontes ni diberi name 'comelnye berbaju kurung'..


*jgn lupe letak banner ni lam entry korg..

ha.. inilah die bannernye.. n seperti biase la kann.. mane2 kontest pon mesti lah ade terms n conditions nyee.. hehehehe... dan sumenye dah disenaraikan seperti di bawah ni.. polow yee..

1) letak entry kontes ni sebagai 'comelnye berbaju kurung'
2) link kan entry anda dgn blog cik siti khadijah kite ni.. (camni)
3) sebab kenape korg rase perempuan yg pakai baju kurung tu comel
4) letak gambar comel korg tuhh
5) pendapat korg tentang baju kurung
6) jadi polower blog cik siti khadijah kite
7) n tag la 5 org rakan alam maya anda

hehehhee.. senang je kann.. so, kepada korg yg di tag tu.. sila2 lah ye.. mase amat mencemburui anda.. ;)

1 & 2) dah dibuat..
3) sebab perempuan yg pakai baju kurung ni mmg tersgt2 comel.. menampakkan kesopanan n sgt2 lah sesuai tuk kaum2 hawa yg beragama islam nihh.. n bg sha era perempuan -akan menjadi sopan(tetibe)- akan berkelakuan mengikut pakaian yg dipakai.. hahahah.. kottt..
4)
di pantai teluk cempedak



di majlis tunang maksepupu
(sha era yg bahagian kanan)




bersama rakan2..
(sha era baju biru taw) hehehhe..

5) sha era rase.. baju kurung ni merupakan baju tradisional masyarakat melayu kite.. nak2 lagi zaman dolu2 punye.. macam2 fesyen adeee.. hehee.. so, baju tu amat lah sesuai tuk kite ni yg merupakan anak2 bangse melayu.. (sekarang ni, yg non-muslim pon ade pakai gakk) u c u c..??? adoiii.. lau kite ni sendiri xpakai, malu weyyy.. hehehe.. (xde kene ngene ngan sape2 ye)..
6) dah ciap pon.. polow i back k.. ;)
7) rakan2 alam maya yg akan ditag adalah :
cik umialya
cik anis
cik farahazyanti
cik niss
cik shahirah

ok la u olss sha era nak out dulu.. sorry lau ade terlanjur kate k.. kerja sha era dah siap.. so, kepada korg yg di tag ke x di tag ke.. mai le ramai2 join kontes nih k.. tq.. muax2..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Wednesday, February 16, 2011

salam...!!!!!

hye korg2.. arini sha era rase sgt2 la bosan + ngan penat.. mamam pun x pegi lg.. ngan dah siap pakai baju tidurnye.. alahaiiiii... penyakit malas pun dtg tanpa segan silu nye, makin wat sha era lemas, rimas... hahahaha.. (ape aku lalut nihh)

mmm.. ape2 pon,jap lg sha era nak mengundurkan diri menghabiskan nengok cite korea yg xpenah abes2 ni.. adoyaiiii.. nak kate panjang, xdela panjang sgt kottt cite die.. huhuhu..

pastu kredit gak tuk kamarul, dak kelas sha era.. sampai pinjam kan sha era die nye hard disk, yg bnyakkkkkkk sgtttttt2 cite yg ade lam tuhhh.. malam nih gak la sha era nak memulakan aktvt mentransfer ape2 cite yg ptot ke dalam laptop.. heee... (ntah tgk ke x ntah nant)

ok la korg, sha era nak chiawww dulu.. c u next tyme keyhhh.. da daaa..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Monday, February 14, 2011

telebey info...!!!

hye korg2.. ermm.. da lame sgt2 da kan sha era dah x update blog ni.. hehehehe.. line broadband ni la yg xmao izinkan sha era mengintai2 n meupdate2 ape2 yg ade kann.. bese la, jeles sgt sbb ari2 sha era jenguk blog kann... huhu..

macam bese, korg taw la kan.. lau ade idea dtg tetibe, rase mood rajin tu dtg bertandang lam diri ni tuk tulis something, ade laaa.. tu la yg timbulnye entry kali ni.. tp sha era xnak cite pasal ni sebenarnya, takot nant korg boring lak nak bace kan.. so kite straight to d point la senang.. heee..

ni ha..!! sha era nak share la cket info ngan korg2 kan.. pasal keajaiban Allah S.W.T..

Sedikit info Maha Kuasanya ALLAH. mungkin ada yang dah tahu, mungkin ada yang belum tahu. jom share. :) Tahun ini mempunyai 4 tanggal aneh dan cantek : 1-1-11, 11-1-11, 1-11-11, 11-11-11. Sekarang cuba ini: ambil 2 digit terakhir tahun kelahiran anda dicampur dengan umur anda tahun ini. contoh 74 + 37 tahun hasilnya pasti =111.. Subhanallah...!^__~"


k la u olss, sebelom sha era dah semakin melalut la kan.. elok la rasenye sha era mengundurkan diri dulu.. hee.. yg baik itu dtgnye dari Allah S.W.T, dan yg buruk tu dari diri sha era sendiri laa..

p/s : 1) terima kasih pada yg sudi membaca..
2) selamat mencuba.. huhuhu..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Tuesday, January 18, 2011

nak balik....!!!!!!

hye korg2.. arini sha era nak cite cket la kan.. cket je cket je.. huhuhu.. pasal kelas sha era pade sem ni.. memandangkan sha era dah pun masuk sem 6, merupakan sem last.. so, subjek sha era tggal lah 4 lg... iaitu selling, entrepreneurship, research methodology n jugak international business.. wahhh, dgr pade 4 tu cam cket je kan.. tp.... korg xtaw.. betape bnyak nye kene wat projek.. huhu..

mmm.. sha era sebenarnye bukan nak cite sal tuhh.. tp yg paling bes nye kan, sha era nak cite la kat u all ni pasal jadual kelas sha era.. hehe.. sebelom2 ni, cam biase la kan.. 5 ari seminggu bermula la dari ari isnin sampai la jumaat.. tp..... pade sem ni plak, yg wat sha era happy je tyme blaja ialah sebab, kelas sha era hanyalah hari isnin sampai rabu.. yuhuuuu..

so, sha era skang blaja 3 ari, n cuti plak 4 ari dalam seminggu.. uhuhu.. bes kan korg..?? pastu mula lah lecturer memulakan tugasan diorg memberi kitorg xsemen2.. hahaha.. tp xpe, sha era xkesa pun.. yg penting sha era happy jerrkk.. so, arini sha era nak balik umah, bercuti 4 ari.. n untuk makluman korg la kan, sha era jarang la sgt2 on9 bile duk umah ni.. hee..

hah..!! satu lg sha era nak kongsi2 ngan korg kan.. pade sem ni. kitorg ade annual dinner.. n then kitorg dah mengadekan meeting n atas persetujuan ramai, timbul la satu theme yg di beri nama masquerade.. huhuhu.. so, sha era ngah pening2 ni nak mencari mask yg cantek2 n nak di sesuaikan ngan dress.. mmmmmmmmmm... ntah kat mane la nak carik sume tuhh kan.. sabao je leee...

sebelom sha era nak undur kan diri.. sha era de pesanan tuk korg :

=> kepada u all sume.. sha era nak mntak maaf banyak2 sbb dalam seminggu ni sha era x dapat la nak update ape2 kat blog ni k.. kat umah sha era line tersangat2 lah lembap.. huhuhu.. sha era rase, sampai disini saje lah kott coretan tuk entry kali ni ye.. thanks pade sape2 yg sudi membace dari awal entry ni, sampai la akhir.. tq so muchh..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Saturday, January 15, 2011

jom join contest....!!!

hye korg2.. hope sihat2 selalu lah ye.. sha era ade something spesel cket tuk korg2, n sha era nak korg join la contest ni, saje tuk suke2.. huhuhu.. entry kali ni, sha era nak ajak korg2 join contest yg di buat oleh farzana farzanto.. sha era pun sebenarnye terserempak ngan contest ni di blog amy.. hehehe.. (mf lau de silap tulis ke ape ye)..



mmm.. tp korg jgn igt bole amek cenggitu je ye contest ni.. setiap contest mst lah ade terms n condition nye kan.. so same la jugak ngan contest nihh.. huhuhu.. semuanye yg perlu anda buat ade tersenarai di bawah ni ye..
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
contest ini di tag kan kepada :
so.. thats all.. senang kan nak join contest ni.. lau ade rezeki ade la.. kite join boley jugak tuk tambahkan ramai kenalan.. huhuhu.. ok la u ollss.. sha era nak tutup entry sha era ni, supaya xlah korg2 pening bace entry sha era yg panjang ni kan.. hehehe..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Friday, January 14, 2011

takot gilerrr..!!!

hye korg2.. arini sha era nak kongsi cket cite ngan korg2 sal sha era tgk wayang cite khurafat.. adusss.. gile seram kott cite die.. tekak sha era ni, dah sakit2 dah dek kerana asyik sgt duk menjerit2 lam panggung tuhh td.. hahahaha..

member baik sha era ni ialah cik mimie, die ni kan mmg di kategorikan brani gile la.. die mmg suke tgk cite2 seram nihh.. n die nih jugak la yg menggunakan kuase pujukan nye mengajak sha era tgk cite2 seram ni.. tp, apekan daya.. se berani2 die nihh.. bile tgk cite khurafat td, tertonjol la kepenakotan die tuhh.. dgn care....... ade je adegan2 seram tu, terus die tutup muke.. lalalala.. (mntak mf mntak ampun ye cik mimie, terkutuk lak)..

yg ikot same skill cam sha era yg suke menjerit2 ni adelah member sha era yg sorg lg ni plak, iaitu cik aswani.. cik aswani ni plak.. x kurang hebatnye kekuatan menjerit die tuhh, nak kalah sha era di buatnye.. maybe jaclyn victor pun kalah kott.. huhu.. (mntak mf mntak ampun ye cik aswani, terkutuk lak).. hehehe..

dek kerana kitorg ni mmg suke la sgt2 bergambar la kan.. so.. ade la beberapa pic kitorg yg di snap bersama2 mase kuar berpoya2 td.. huhuhu..

taraaaaaaaa...........


semasa kitorg ngah tggu bas ni..

sgt2 la menguji perasaan kitorg, bas lambat dtg..

mase kitorg mamam....

keletihan berjalan, berurut bersame cik mimie..

berposing bersama cik aswani..

ok la u ollsss.. tu saje lah coretan sha era tuk paparan kali ini ye.. nant akan dtg tggu lah kemunculan entry baru dari sha era ye.. huhuhu.. thanks pade sape2 yg sudi membace..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Wednesday, January 12, 2011

movie please..!!!

arini sha era baru ade kesempatan tuk tgk cite MAGIKA.. so baru la ade cite nak share2 ngan korg2 kan.. tp xde la ape sgt punn.. yg pnting sha era nak korg2 ni happy2 n enjoy je bile bace entry ni.. kepada yg dah tgk cite tuhh mst taw kan.. cite tu mmg best.. lakonan n nyanyian sama2 hebat.. pandai die wat tuk gabung kan kedua2 tu n then jadi cite yg mmg bg sha era sgt2 la menarik dan menghiburkan hati..

ape yg penting la kan.. diorg ni ade semangat tolong menolong dalam menjayakan filem tu.. n mawi juge mengotakan janji die tuk tidak same sekali bersentuhan ngan mane2 pelakon wanita dalam mane2 cite yg die lakonkan.. dulu cite jin notti n now magika lak.. mmg la ade adegan pegang2 tu, tp die dah pastikan yg die pegang tu berlapik, cthnye : dalam cite ni die pegang baju diana danielle..

sha era rase xpuas tgk cite die.. n akan pastikan akan tgk lg pada mase akan dtg.. huhu.. ni pun, pada mggu ni, ari jumaat ni.. sha era n kawan2 sha era dah plan dah nak g tgk wayang cite KHURAFAT.. nampak die punye di sebalik tabir tu kan, bes la jugak cite die.. walopon hakikatnye sha era ni sorg yg sgt2 takot tyme tgk cite2 yg ber genre seram ni.. hehehe..

so, pada sape2 yg nak join pun ley.. sha era tgk kat kuatan je.. tp kat panggung mane tu haruslah di rahsia kan.. tuk memastikan keselamatan terjamin.. huhu.. ok la u ollss.. sha era da nak tdo dah ni.. walopon sok xde kelas n ptg td dah pun menidurkan n memimpikan diri.. tp malam ni sha era tersgt2 la bohsan.. smpai dah xtaw nak watpe da.. tu yg munculnye secare tetibe entry ni.. lau x, haram la kan.. wakakak..

nyte n salam sayang tuk sume.. -sha era-

Tuesday, January 11, 2011

Exercise Bersama Bloglarian : Jom Lari-Lari

Salam kepada semua...

hoho..Ditag oleh Cik wani untuk menyertai segmen ini.
bloglarian?? apakah ini??
ha, meh dtg dekat2 skit meh!! nak cerita ni.
Kalau nak tahu bloglarian ni adalah salah 1 tempat dimana
blogger boleh menjalankan aktiviti blogwalking mereke tanpa perlu membuka byk2 tabs.
klik je, kat 1 page tu akan keluar 4-5 blog blogger len.

ha? best x?? menarik kn??
pe lagi jomlah join segmen ni..
rugi tau x join.

::Syarat-syarat penyertaan::

1. Letak banner di atas dan link kn ke http://www.bloglarian.com/.

2. Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana..." (tidak lebih 30 paatah perkataan)

3. Follow Bloglarian

4. Tag 3 orang atau lebih rakan

5. Sila beritahi rakan yang anda Tag melalui comment

6. Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA

::Slogan::

"Saya suka berblogwalking kerana ia merupakan salah 1 aktiviti di mana bukan sahaja kita boleh mendapat pelbagai info dan menaikkan trafik, malah kita juga boleh berkenalan dengan blogger lain"

::Tag::


Nota: Done!! welcome to da blogging world...^_^

Monday, January 3, 2011







*
Thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender.

=> thanks to cik mimie kerana dah bg award ni tuk sha era, n ajar care wat blog.. huhu.. tq2 sifu..


* Share 8 facts about yourself.


=> not single anymore..

=> suke bercakap..

=> suke berjalan2, cuci2 mate n suping2..

=> suke main2..

=> suke kan mende2 yg cantek2.. lalalalala..

=> xsuke org hipokrit..

=> xsuke penipu n se angkatan dengan nye..

=> xsuke mende remeh temeh..


* Give this award to the others blogger who deserve it.


=> Bluedianthus

=> cik dollycapupp3t

=> pensamentos