assalamualaikum...

welcome to sha era blog.. enjoy urself k.. u all can leave any comment n also follow me ya.. tq..

meh2 klik ni meyh..

Bekas Tapak Kaki dan Tangan Anda

attention to all who visit my blog..!!!

sha era akan berikan award pade followers sha era yg ke setiap 100, (mksudnye yg ke 100,200,300....n seterusnye..) hhuhuhu..pade sape2 yg menang tuhh, nant ley la emelkan name n alamat korg di emel sha era, shasha_1011@yahoo.com.. tq..

be my followers k..

Monday, February 14, 2011

telebey info...!!!

hye korg2.. ermm.. da lame sgt2 da kan sha era dah x update blog ni.. hehehehe.. line broadband ni la yg xmao izinkan sha era mengintai2 n meupdate2 ape2 yg ade kann.. bese la, jeles sgt sbb ari2 sha era jenguk blog kann... huhu..

macam bese, korg taw la kan.. lau ade idea dtg tetibe, rase mood rajin tu dtg bertandang lam diri ni tuk tulis something, ade laaa.. tu la yg timbulnye entry kali ni.. tp sha era xnak cite pasal ni sebenarnya, takot nant korg boring lak nak bace kan.. so kite straight to d point la senang.. heee..

ni ha..!! sha era nak share la cket info ngan korg2 kan.. pasal keajaiban Allah S.W.T..

Sedikit info Maha Kuasanya ALLAH. mungkin ada yang dah tahu, mungkin ada yang belum tahu. jom share. :) Tahun ini mempunyai 4 tanggal aneh dan cantek : 1-1-11, 11-1-11, 1-11-11, 11-11-11. Sekarang cuba ini: ambil 2 digit terakhir tahun kelahiran anda dicampur dengan umur anda tahun ini. contoh 74 + 37 tahun hasilnya pasti =111.. Subhanallah...!^__~"


k la u olss, sebelom sha era dah semakin melalut la kan.. elok la rasenye sha era mengundurkan diri dulu.. hee.. yg baik itu dtgnye dari Allah S.W.T, dan yg buruk tu dari diri sha era sendiri laa..

p/s : 1) terima kasih pada yg sudi membaca..
2) selamat mencuba.. huhuhu..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

No comments: