assalamualaikum...

welcome to sha era blog.. enjoy urself k.. u all can leave any comment n also follow me ya.. tq..

meh2 klik ni meyh..

Bekas Tapak Kaki dan Tangan Anda

attention to all who visit my blog..!!!

sha era akan berikan award pade followers sha era yg ke setiap 100, (mksudnye yg ke 100,200,300....n seterusnye..) hhuhuhu..pade sape2 yg menang tuhh, nant ley la emelkan name n alamat korg di emel sha era, shasha_1011@yahoo.com.. tq..

be my followers k..

Tuesday, January 18, 2011

nak balik....!!!!!!

hye korg2.. arini sha era nak cite cket la kan.. cket je cket je.. huhuhu.. pasal kelas sha era pade sem ni.. memandangkan sha era dah pun masuk sem 6, merupakan sem last.. so, subjek sha era tggal lah 4 lg... iaitu selling, entrepreneurship, research methodology n jugak international business.. wahhh, dgr pade 4 tu cam cket je kan.. tp.... korg xtaw.. betape bnyak nye kene wat projek.. huhu..

mmm.. sha era sebenarnye bukan nak cite sal tuhh.. tp yg paling bes nye kan, sha era nak cite la kat u all ni pasal jadual kelas sha era.. hehe.. sebelom2 ni, cam biase la kan.. 5 ari seminggu bermula la dari ari isnin sampai la jumaat.. tp..... pade sem ni plak, yg wat sha era happy je tyme blaja ialah sebab, kelas sha era hanyalah hari isnin sampai rabu.. yuhuuuu..

so, sha era skang blaja 3 ari, n cuti plak 4 ari dalam seminggu.. uhuhu.. bes kan korg..?? pastu mula lah lecturer memulakan tugasan diorg memberi kitorg xsemen2.. hahaha.. tp xpe, sha era xkesa pun.. yg penting sha era happy jerrkk.. so, arini sha era nak balik umah, bercuti 4 ari.. n untuk makluman korg la kan, sha era jarang la sgt2 on9 bile duk umah ni.. hee..

hah..!! satu lg sha era nak kongsi2 ngan korg kan.. pade sem ni. kitorg ade annual dinner.. n then kitorg dah mengadekan meeting n atas persetujuan ramai, timbul la satu theme yg di beri nama masquerade.. huhuhu.. so, sha era ngah pening2 ni nak mencari mask yg cantek2 n nak di sesuaikan ngan dress.. mmmmmmmmmm... ntah kat mane la nak carik sume tuhh kan.. sabao je leee...

sebelom sha era nak undur kan diri.. sha era de pesanan tuk korg :

=> kepada u all sume.. sha era nak mntak maaf banyak2 sbb dalam seminggu ni sha era x dapat la nak update ape2 kat blog ni k.. kat umah sha era line tersangat2 lah lembap.. huhuhu.. sha era rase, sampai disini saje lah kott coretan tuk entry kali ni ye.. thanks pade sape2 yg sudi membace dari awal entry ni, sampai la akhir.. tq so muchh..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Saturday, January 15, 2011

jom join contest....!!!

hye korg2.. hope sihat2 selalu lah ye.. sha era ade something spesel cket tuk korg2, n sha era nak korg join la contest ni, saje tuk suke2.. huhuhu.. entry kali ni, sha era nak ajak korg2 join contest yg di buat oleh farzana farzanto.. sha era pun sebenarnye terserempak ngan contest ni di blog amy.. hehehe.. (mf lau de silap tulis ke ape ye)..



mmm.. tp korg jgn igt bole amek cenggitu je ye contest ni.. setiap contest mst lah ade terms n condition nye kan.. so same la jugak ngan contest nihh.. huhuhu.. semuanye yg perlu anda buat ade tersenarai di bawah ni ye..
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
contest ini di tag kan kepada :
so.. thats all.. senang kan nak join contest ni.. lau ade rezeki ade la.. kite join boley jugak tuk tambahkan ramai kenalan.. huhuhu.. ok la u ollss.. sha era nak tutup entry sha era ni, supaya xlah korg2 pening bace entry sha era yg panjang ni kan.. hehehe..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Friday, January 14, 2011

takot gilerrr..!!!

hye korg2.. arini sha era nak kongsi cket cite ngan korg2 sal sha era tgk wayang cite khurafat.. adusss.. gile seram kott cite die.. tekak sha era ni, dah sakit2 dah dek kerana asyik sgt duk menjerit2 lam panggung tuhh td.. hahahaha..

member baik sha era ni ialah cik mimie, die ni kan mmg di kategorikan brani gile la.. die mmg suke tgk cite2 seram nihh.. n die nih jugak la yg menggunakan kuase pujukan nye mengajak sha era tgk cite2 seram ni.. tp, apekan daya.. se berani2 die nihh.. bile tgk cite khurafat td, tertonjol la kepenakotan die tuhh.. dgn care....... ade je adegan2 seram tu, terus die tutup muke.. lalalala.. (mntak mf mntak ampun ye cik mimie, terkutuk lak)..

yg ikot same skill cam sha era yg suke menjerit2 ni adelah member sha era yg sorg lg ni plak, iaitu cik aswani.. cik aswani ni plak.. x kurang hebatnye kekuatan menjerit die tuhh, nak kalah sha era di buatnye.. maybe jaclyn victor pun kalah kott.. huhu.. (mntak mf mntak ampun ye cik aswani, terkutuk lak).. hehehe..

dek kerana kitorg ni mmg suke la sgt2 bergambar la kan.. so.. ade la beberapa pic kitorg yg di snap bersama2 mase kuar berpoya2 td.. huhuhu..

taraaaaaaaa...........


semasa kitorg ngah tggu bas ni..

sgt2 la menguji perasaan kitorg, bas lambat dtg..

mase kitorg mamam....

keletihan berjalan, berurut bersame cik mimie..

berposing bersama cik aswani..

ok la u ollsss.. tu saje lah coretan sha era tuk paparan kali ini ye.. nant akan dtg tggu lah kemunculan entry baru dari sha era ye.. huhuhu.. thanks pade sape2 yg sudi membace..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

Wednesday, January 12, 2011

movie please..!!!

arini sha era baru ade kesempatan tuk tgk cite MAGIKA.. so baru la ade cite nak share2 ngan korg2 kan.. tp xde la ape sgt punn.. yg pnting sha era nak korg2 ni happy2 n enjoy je bile bace entry ni.. kepada yg dah tgk cite tuhh mst taw kan.. cite tu mmg best.. lakonan n nyanyian sama2 hebat.. pandai die wat tuk gabung kan kedua2 tu n then jadi cite yg mmg bg sha era sgt2 la menarik dan menghiburkan hati..

ape yg penting la kan.. diorg ni ade semangat tolong menolong dalam menjayakan filem tu.. n mawi juge mengotakan janji die tuk tidak same sekali bersentuhan ngan mane2 pelakon wanita dalam mane2 cite yg die lakonkan.. dulu cite jin notti n now magika lak.. mmg la ade adegan pegang2 tu, tp die dah pastikan yg die pegang tu berlapik, cthnye : dalam cite ni die pegang baju diana danielle..

sha era rase xpuas tgk cite die.. n akan pastikan akan tgk lg pada mase akan dtg.. huhu.. ni pun, pada mggu ni, ari jumaat ni.. sha era n kawan2 sha era dah plan dah nak g tgk wayang cite KHURAFAT.. nampak die punye di sebalik tabir tu kan, bes la jugak cite die.. walopon hakikatnye sha era ni sorg yg sgt2 takot tyme tgk cite2 yg ber genre seram ni.. hehehe..

so, pada sape2 yg nak join pun ley.. sha era tgk kat kuatan je.. tp kat panggung mane tu haruslah di rahsia kan.. tuk memastikan keselamatan terjamin.. huhu.. ok la u ollss.. sha era da nak tdo dah ni.. walopon sok xde kelas n ptg td dah pun menidurkan n memimpikan diri.. tp malam ni sha era tersgt2 la bohsan.. smpai dah xtaw nak watpe da.. tu yg munculnye secare tetibe entry ni.. lau x, haram la kan.. wakakak..

nyte n salam sayang tuk sume.. -sha era-

Tuesday, January 11, 2011

Exercise Bersama Bloglarian : Jom Lari-Lari

Salam kepada semua...

hoho..Ditag oleh Cik wani untuk menyertai segmen ini.
bloglarian?? apakah ini??
ha, meh dtg dekat2 skit meh!! nak cerita ni.
Kalau nak tahu bloglarian ni adalah salah 1 tempat dimana
blogger boleh menjalankan aktiviti blogwalking mereke tanpa perlu membuka byk2 tabs.
klik je, kat 1 page tu akan keluar 4-5 blog blogger len.

ha? best x?? menarik kn??
pe lagi jomlah join segmen ni..
rugi tau x join.

::Syarat-syarat penyertaan::

1. Letak banner di atas dan link kn ke http://www.bloglarian.com/.

2. Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana..." (tidak lebih 30 paatah perkataan)

3. Follow Bloglarian

4. Tag 3 orang atau lebih rakan

5. Sila beritahi rakan yang anda Tag melalui comment

6. Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA

::Slogan::

"Saya suka berblogwalking kerana ia merupakan salah 1 aktiviti di mana bukan sahaja kita boleh mendapat pelbagai info dan menaikkan trafik, malah kita juga boleh berkenalan dengan blogger lain"

::Tag::


Nota: Done!! welcome to da blogging world...^_^

Monday, January 3, 2011







*
Thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender.

=> thanks to cik mimie kerana dah bg award ni tuk sha era, n ajar care wat blog.. huhu.. tq2 sifu..


* Share 8 facts about yourself.


=> not single anymore..

=> suke bercakap..

=> suke berjalan2, cuci2 mate n suping2..

=> suke main2..

=> suke kan mende2 yg cantek2.. lalalalala..

=> xsuke org hipokrit..

=> xsuke penipu n se angkatan dengan nye..

=> xsuke mende remeh temeh..


* Give this award to the others blogger who deserve it.


=> Bluedianthus

=> cik dollycapupp3t

=> pensamentos