assalamualaikum...

welcome to sha era blog.. enjoy urself k.. u all can leave any comment n also follow me ya.. tq..

meh2 klik ni meyh..

Bekas Tapak Kaki dan Tangan Anda

attention to all who visit my blog..!!!

sha era akan berikan award pade followers sha era yg ke setiap 100, (mksudnye yg ke 100,200,300....n seterusnye..) hhuhuhu..pade sape2 yg menang tuhh, nant ley la emelkan name n alamat korg di emel sha era, shasha_1011@yahoo.com.. tq..

be my followers k..

Friday, January 14, 2011

takot gilerrr..!!!

hye korg2.. arini sha era nak kongsi cket cite ngan korg2 sal sha era tgk wayang cite khurafat.. adusss.. gile seram kott cite die.. tekak sha era ni, dah sakit2 dah dek kerana asyik sgt duk menjerit2 lam panggung tuhh td.. hahahaha..

member baik sha era ni ialah cik mimie, die ni kan mmg di kategorikan brani gile la.. die mmg suke tgk cite2 seram nihh.. n die nih jugak la yg menggunakan kuase pujukan nye mengajak sha era tgk cite2 seram ni.. tp, apekan daya.. se berani2 die nihh.. bile tgk cite khurafat td, tertonjol la kepenakotan die tuhh.. dgn care....... ade je adegan2 seram tu, terus die tutup muke.. lalalala.. (mntak mf mntak ampun ye cik mimie, terkutuk lak)..

yg ikot same skill cam sha era yg suke menjerit2 ni adelah member sha era yg sorg lg ni plak, iaitu cik aswani.. cik aswani ni plak.. x kurang hebatnye kekuatan menjerit die tuhh, nak kalah sha era di buatnye.. maybe jaclyn victor pun kalah kott.. huhu.. (mntak mf mntak ampun ye cik aswani, terkutuk lak).. hehehe..

dek kerana kitorg ni mmg suke la sgt2 bergambar la kan.. so.. ade la beberapa pic kitorg yg di snap bersama2 mase kuar berpoya2 td.. huhuhu..

taraaaaaaaa...........


semasa kitorg ngah tggu bas ni..

sgt2 la menguji perasaan kitorg, bas lambat dtg..

mase kitorg mamam....

keletihan berjalan, berurut bersame cik mimie..

berposing bersama cik aswani..

ok la u ollsss.. tu saje lah coretan sha era tuk paparan kali ini ye.. nant akan dtg tggu lah kemunculan entry baru dari sha era ye.. huhuhu.. thanks pade sape2 yg sudi membace..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

7 comments:

Cik Mimie said...

nak marah ni..boleh x?? boleh x??huhuhu
x sume adegan saya tutup muka lar..
adess!!..kantoi sudah..

sHa_uCuP said...

huhuhu.. alaa cik mimie.. xgtaw pun dah mmg sume org dah taw.. tgk je muke cik mimie, dah taw da penakot jugak.. lalalalaal..

Cik Mimie said...

hahahaha...well!! x leh nk dinafikan la kn..
nama pun manusia, perasaan takut tu mmg ade la..
x byk, sikit mesti ada..tol x?? tol x??lalala

aleen aiden said...

macam dapat sambutan jugak citer ni kan.budak2 rumah alin sume g tgk.alin kne tggal.xaci btol.hu3

sHa_uCuP said...

cik mimie : yela manusia, jgn cakap besa suda.. huhuhu..

aleen aiden : loo.. nape kene tggal.? tu la, lame sgt bersolek sape suwoh.. huhuhu.. mmm.. rugi la lau u x g tgk.. cite die bes jugak la.. lau 5 bintang, sy bg 4.5.. hahahahahha..

CahayaCintaIlahi said...

oh tu kee buat suspen je hehe nah ni link ni

http://strawberrychocolatelicious.blogspot.com/2010/08/tutorial-hidden-shoutbox.html

kat sini ade macam mane saya buat bole jadik cengggitu huhu ;)

Magrib said...

entry nie cool.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
 10 kesalahan penggunaan Facebook
Melayu, disco dan masih dara?
Maafkan saya wahai Nuffnang
Saya hampa dengan blog sendiri
Cara Mudah memikat WANITA (hanya untuk lelaki sahaja)
Teknik yang mungkin anda tidak tahu untuk Turun Berat Badan!
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!