assalamualaikum...

welcome to sha era blog.. enjoy urself k.. u all can leave any comment n also follow me ya.. tq..

meh2 klik ni meyh..

Bekas Tapak Kaki dan Tangan Anda

attention to all who visit my blog..!!!

sha era akan berikan award pade followers sha era yg ke setiap 100, (mksudnye yg ke 100,200,300....n seterusnye..) hhuhuhu..pade sape2 yg menang tuhh, nant ley la emelkan name n alamat korg di emel sha era, shasha_1011@yahoo.com.. tq..

be my followers k..

Wednesday, January 12, 2011

movie please..!!!

arini sha era baru ade kesempatan tuk tgk cite MAGIKA.. so baru la ade cite nak share2 ngan korg2 kan.. tp xde la ape sgt punn.. yg pnting sha era nak korg2 ni happy2 n enjoy je bile bace entry ni.. kepada yg dah tgk cite tuhh mst taw kan.. cite tu mmg best.. lakonan n nyanyian sama2 hebat.. pandai die wat tuk gabung kan kedua2 tu n then jadi cite yg mmg bg sha era sgt2 la menarik dan menghiburkan hati..

ape yg penting la kan.. diorg ni ade semangat tolong menolong dalam menjayakan filem tu.. n mawi juge mengotakan janji die tuk tidak same sekali bersentuhan ngan mane2 pelakon wanita dalam mane2 cite yg die lakonkan.. dulu cite jin notti n now magika lak.. mmg la ade adegan pegang2 tu, tp die dah pastikan yg die pegang tu berlapik, cthnye : dalam cite ni die pegang baju diana danielle..

sha era rase xpuas tgk cite die.. n akan pastikan akan tgk lg pada mase akan dtg.. huhu.. ni pun, pada mggu ni, ari jumaat ni.. sha era n kawan2 sha era dah plan dah nak g tgk wayang cite KHURAFAT.. nampak die punye di sebalik tabir tu kan, bes la jugak cite die.. walopon hakikatnye sha era ni sorg yg sgt2 takot tyme tgk cite2 yg ber genre seram ni.. hehehe..

so, pada sape2 yg nak join pun ley.. sha era tgk kat kuatan je.. tp kat panggung mane tu haruslah di rahsia kan.. tuk memastikan keselamatan terjamin.. huhu.. ok la u ollss.. sha era da nak tdo dah ni.. walopon sok xde kelas n ptg td dah pun menidurkan n memimpikan diri.. tp malam ni sha era tersgt2 la bohsan.. smpai dah xtaw nak watpe da.. tu yg munculnye secare tetibe entry ni.. lau x, haram la kan.. wakakak..

nyte n salam sayang tuk sume.. -sha era-

5 comments:

cik Ladies said...

waa ~~ suka tgok cter eyh ..
sy cter korea boleyh la lyan ..huhu :)

sHa_uCuP said...

oo.. mst layan invincible youth kan.. i like..!!!

E.d.Y said...

lama tak tgk cite melayu

cik Ladies said...

haha .. invincible youth tu da tntu sy tgok .. :)

sHa_uCuP said...

edy : nape lame xtgk.? sokong la cket.. huhuhuhu..

cik ladies : taw xpe kan, seronok tgk cite die, kelaka sgt2..