assalamualaikum...

welcome to sha era blog.. enjoy urself k.. u all can leave any comment n also follow me ya.. tq..

meh2 klik ni meyh..

Bekas Tapak Kaki dan Tangan Anda

attention to all who visit my blog..!!!

sha era akan berikan award pade followers sha era yg ke setiap 100, (mksudnye yg ke 100,200,300....n seterusnye..) hhuhuhu..pade sape2 yg menang tuhh, nant ley la emelkan name n alamat korg di emel sha era, shasha_1011@yahoo.com.. tq..

be my followers k..

Saturday, January 15, 2011

jom join contest....!!!

hye korg2.. hope sihat2 selalu lah ye.. sha era ade something spesel cket tuk korg2, n sha era nak korg join la contest ni, saje tuk suke2.. huhuhu.. entry kali ni, sha era nak ajak korg2 join contest yg di buat oleh farzana farzanto.. sha era pun sebenarnye terserempak ngan contest ni di blog amy.. hehehe.. (mf lau de silap tulis ke ape ye)..



mmm.. tp korg jgn igt bole amek cenggitu je ye contest ni.. setiap contest mst lah ade terms n condition nye kan.. so same la jugak ngan contest nihh.. huhuhu.. semuanye yg perlu anda buat ade tersenarai di bawah ni ye..
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
contest ini di tag kan kepada :
so.. thats all.. senang kan nak join contest ni.. lau ade rezeki ade la.. kite join boley jugak tuk tambahkan ramai kenalan.. huhuhu.. ok la u ollss.. sha era nak tutup entry sha era ni, supaya xlah korg2 pening bace entry sha era yg panjang ni kan.. hehehe..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

2 comments:

CahayaCintaIlahi said...

hek2 gud luck awak ;))

sHa_uCuP said...

huhu.. blog sha x shumeyy punn..
gudlak tuk cik cahaya gak.. ;)