assalamualaikum...

welcome to sha era blog.. enjoy urself k.. u all can leave any comment n also follow me ya.. tq..

meh2 klik ni meyh..

Bekas Tapak Kaki dan Tangan Anda

attention to all who visit my blog..!!!

sha era akan berikan award pade followers sha era yg ke setiap 100, (mksudnye yg ke 100,200,300....n seterusnye..) hhuhuhu..pade sape2 yg menang tuhh, nant ley la emelkan name n alamat korg di emel sha era, shasha_1011@yahoo.com.. tq..

be my followers k..

Tuesday, January 18, 2011

nak balik....!!!!!!

hye korg2.. arini sha era nak cite cket la kan.. cket je cket je.. huhuhu.. pasal kelas sha era pade sem ni.. memandangkan sha era dah pun masuk sem 6, merupakan sem last.. so, subjek sha era tggal lah 4 lg... iaitu selling, entrepreneurship, research methodology n jugak international business.. wahhh, dgr pade 4 tu cam cket je kan.. tp.... korg xtaw.. betape bnyak nye kene wat projek.. huhu..

mmm.. sha era sebenarnye bukan nak cite sal tuhh.. tp yg paling bes nye kan, sha era nak cite la kat u all ni pasal jadual kelas sha era.. hehe.. sebelom2 ni, cam biase la kan.. 5 ari seminggu bermula la dari ari isnin sampai la jumaat.. tp..... pade sem ni plak, yg wat sha era happy je tyme blaja ialah sebab, kelas sha era hanyalah hari isnin sampai rabu.. yuhuuuu..

so, sha era skang blaja 3 ari, n cuti plak 4 ari dalam seminggu.. uhuhu.. bes kan korg..?? pastu mula lah lecturer memulakan tugasan diorg memberi kitorg xsemen2.. hahaha.. tp xpe, sha era xkesa pun.. yg penting sha era happy jerrkk.. so, arini sha era nak balik umah, bercuti 4 ari.. n untuk makluman korg la kan, sha era jarang la sgt2 on9 bile duk umah ni.. hee..

hah..!! satu lg sha era nak kongsi2 ngan korg kan.. pade sem ni. kitorg ade annual dinner.. n then kitorg dah mengadekan meeting n atas persetujuan ramai, timbul la satu theme yg di beri nama masquerade.. huhuhu.. so, sha era ngah pening2 ni nak mencari mask yg cantek2 n nak di sesuaikan ngan dress.. mmmmmmmmmm... ntah kat mane la nak carik sume tuhh kan.. sabao je leee...

sebelom sha era nak undur kan diri.. sha era de pesanan tuk korg :

=> kepada u all sume.. sha era nak mntak maaf banyak2 sbb dalam seminggu ni sha era x dapat la nak update ape2 kat blog ni k.. kat umah sha era line tersangat2 lah lembap.. huhuhu.. sha era rase, sampai disini saje lah kott coretan tuk entry kali ni ye.. thanks pade sape2 yg sudi membace dari awal entry ni, sampai la akhir.. tq so muchh..

salam sayang tuk sume.. -sha era-

5 comments:

CahayaCintaIlahi said...

wah selamat bercUti cik sya ;)

aleen aiden said...

wuuu.cuti lame..jeles2.

niesz said...

happy oliday ek..jgn lupe souvenir tuk niesz..ehehehe,,

Annie said...

keep blogging

~eZmALiZa~ said...

wah..selamat belajar ya.. :)