assalamualaikum...

welcome to sha era blog.. enjoy urself k.. u all can leave any comment n also follow me ya.. tq..

meh2 klik ni meyh..

Bekas Tapak Kaki dan Tangan Anda

attention to all who visit my blog..!!!

sha era akan berikan award pade followers sha era yg ke setiap 100, (mksudnye yg ke 100,200,300....n seterusnye..) hhuhuhu..pade sape2 yg menang tuhh, nant ley la emelkan name n alamat korg di emel sha era, shasha_1011@yahoo.com.. tq..

be my followers k..

Tuesday, March 8, 2011

dah bersawang...!!!

hye korg2.. sorry le dalam berminggu2 ni sha era de bnyak sgt3 probs.. tu yg meninggalkan blog ni tanpe perasaan jerk kannn.. hee.. dun wurry, sha era usha jugak korg nye blog, cume sha era da kepupusan idea nak tulis perrr tuk entry baru sha era nihh.. hheheee..

mmmm... pape pon sha era skarang ngah stress berjuang lam macam perkare dah.. nak pengsan dah ni, bole mati kot bile pkirkan sume probs2 tuhh.. tp sha era kene la meng cool kan diri ni tuk memuaskan rase hati sendiri..

nk wat cane, dah mmg hakikat kot yg sha era kene terime.. ok stop thinking of him..!! now wat je hal sendiri xyah pening2 kan kepale pkirkan si dia.. aiyakkk.. k la u olsss, dcni je sha era ley lepaskan perasaan, sbb sha era nye facebook suda deactivatekan.. :(((((

salam sayang tuk sume.. -sha era-

No comments: